Ontdek wat er leeft in onze financiële wereld! Nieuwsberichten, acties en blogartikelen: u leest het allemaal hier.
NIEUW! Vrij Aanvullend Pensioen voor Werknemers (VAPW)

Genieten van morgen start vandaag!
U spaart misschien al voor uw pensioen, maar u wilt toch nog dat beetje extra en u krijgt via uw werkgever geen of slechts een beperkte groepsverzekering? Dan bestaat er nu het Vrij Aanvullend Pensioen voor Werknemers (VAPW) van AXA Belgium, een nieuwe oplossing op de markt.

   Ontdek het hier.Een mooi pensioen opbouwen als zelfstandige

Dat je wettelijk pensioen als zelfstandige ontoereikend zal zijn, dat weten we al langer dan vandaag. Je levensstandaard behouden is nu eenmaal belangrijk. Want net tijdens je pensioen heb je eindelijk – na jarenlang hard te werken – tijd om te genieten! Gelukkig is een aanvullend pensioen dé oplossing om vandaag al je pensioen verder uit te bouwen. Vergeet niet dat er bovendien heel wat (fiscale) voordelen aan verbonden zijn.

   Ontdek het hier.Het nieuwe erfrecht: een grotere vrijheid om aan successieplanning te doen.

Er zijn al heel wat woorden gevloeid over het nieuwe erfrecht, dat in werking treedt vanaf 1 september 2018. Maar wat houdt dat nu in? Eigenlijk wordt het erfrecht aangepast aan de maatschappij van vandaag. Met het nieuwe erfrecht gaan we niet meer 100% uit van een klassieke gezinsstructuur. Er wordt ook rekening gehouden met nieuw samengestelde gezinnen, grootouders die hun kleinkinderen willen laten erven, …

   Ontdek het hier.Autosalon 2018: een doos vol promoties!

Heb je op het autosalon je droomwagen besteld? Een nieuwe familiewagen of een blitse sportwagen? Fantastisch! Dan ben je nu wellicht op zoek naar de juiste autoverzekering en een lening op afbetaling. Waar let je best op?

   Ontdek het hier.Een uitvaartverzekering: gemoedsrust voor jezelf en zij die achterblijven.

Laat je nabestaanden geen financiële en administratieve zorgen na. Met een uitvaartverzekering regel je alles op voorhand en bezorg je je gezin en familie de nodige gemoedsrust.

   Ontdek het hier.Pensioensparen: iets voor alle generaties!

Dat we allemaal enkele jaartjes langer zullen moeten werken, dat weten we ondertussen. Dat daarna ons wettelijk pensioen (soms veel) lager zal liggen dan ons werkinkomen, is iets wat we zeker in het achterhoofd moeten houden. En dat is nu het belang van een aanvullend pensioen via pensioensparen. Met pensioensparen kan je dat extra spaarpotje aanleggen, om je levensstandaard ook na je pensioen te behouden en volop van het leven te genieten.

   Ontdek het hier.De Consumentenpolis: bekeken vanuit een menselijke kant.

Een geschil met een verzekeraar, aannemer of leverancier, een medische fout of problemen met online bestellingen: de Consumentenpolis beschermt je.

   Ontdek het hier.Met een gerust gemoed op vakantie dankzij D@ylife Protect

Er bestaan tal van verzekeringen die je beschermen bij ongevallen op vakantie, zoals D@ylife Protect.
Ontdek meer hierover en andere nuttige vakantieverzekeringen in onze blog.

   Ontdek het hier.Hoe leer ik mijn kind met geld omgaan?

Je kind leren omgaan met zakgeld is niet altijd eenvoudig.
Hoe breng je je kind wat financiële wijsheid bij?

   Ontdek het hier.
Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord