Vrijblijvend en snel een offerte aanvragen voor uw plannen? Via een handige vragenlijst geeft u ons de nodige gegevens en berekenen wij graag voor u een offerte.

Fietsverzekering


Naast stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes vallen vandaag ook de elektrische fietsen of e-bikes op in het straatbeeld. Door de hoge kostprijs van de huidige fietsen is de kans op diefstal de laatste jaren sterk toegenomen. Wanneer u kiest voor een fietsverzekering bent u in de hele wereld verzekerd tegen diefstal en schade en hebt u recht op een uitgebreide bijstand. We maken graag een offerte op maat voor u.

   Online simulatie bij AG    Online simulatie bij Axa

Ongevallenverzekering


Top ongevallen, de omniumverzekering voor je gezin en jezelf.
Voor alle types activiteiten in het privéleven en overal ter wereld: thuis en op reis, je bent gedekt in het verkeer, tijdens het uitoefenen van een hobby, tijdens het (onbetaald) sporten, tijdens schoolse activiteiten. We maken graag een offerte op maat voor u.

   Online simulatie bij AG
Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord