De betekenis van Credofin


Credo staat voor vertrouwen en geloof. Fin staat voor financiën. Kortom, wij willen vertrouwen bieden in financiën. Vertrouwen in bankzaken, verzekeringen, beleggingen en zoveel meer. Want dat zijn zaken waarover we ons dagelijks bekommeren.

Onze missie


Wij willen vertrouwen geven in de toekomst, want die stippelen we allemaal elke dag uit. Een toekomst vrij van zorgen, voor uzelf, uw kinderen en hun kinderen, uw zaak: die willen we veiligstellen. Zodat u elke avond met een gerust hart kan gaan slapen. Het is ons doel om op uw vragen een professioneel antwoord te bieden, op maat van uw behoeften.

Onze troeven


Een vertrouwd gezicht met kennis van zaken, dat is wat u van ons mag verwachten. Als exclusieve partner van AXA Bank kunnen wij een ruim aanbod van financiële diensten aanbieden. Met jarenlange ervaring en gewoon gezond verstand staan wij bovendien garant voor een persoonlijke aanpak.

Wij: dat zijn Inge, Nathalie en Christine. Inderdaad, drie vrouwen onder één dak die de handen in elkaar slaan! Verder kan je ook rekenen op de jarenlange ervaring van Ann, Carine, Charlotte en Griet die ons dagelijks bijstaan!


Inge
Zaakvoerder
Inge@credofin.be


Christine
Zaakvoerder
Bankzaken en beleggingen.
Christine@credofin.be
Christine.Vandevelde@crelan.be


Nathalie
Zaakvoerder
Verzekeringen en fiscaal sparen particulieren en KMO
Nathalie@credofin.be


Carine
Administratief medewerker
Loket, verzekeringen particulieren en schadebeheer
Carine@credofin.be


Griet
Administratief medewerker
Loket en bankzaken.
Griet@credofin.be
Grietje.Struyven@crelan.be


Ann
Commercieel medewerker
verzekeringen en schadebeheer
ann@credofin.be


Charlotte
Commercieel medewerker
Kredieten en beleggingen
charlotte@credofin.be
Charlotte.Demeester@crelan.be


Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord