Autoverzekering | (lichte) vrachtwagen | bromfiets

Wij geven u advies rond alle mogelijke waarborgen binnen de autoverzekering. Van burgerlijke aansprakelijkheid tot volledige of gedeeltelijke omnium, de rechtsbijstand, de bestuurdersverzekering en de bijstandsverzekering. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vergelijken wij premies, voorwaarden en formules bij verschillende maatschappijen voor u. Lees hier alvast enkele tips voor het invullen van een aanrijdingsformulier.

Brandverzekering

Een brandverzekering beschermt u meer dan alleen tegen brand! U kan rekenen op een deskundige uitleg over de bescherming van uw woning, appartement, woning die u verhuurt of uw 2e verblijf alsook over de mogelijke aanvullende waarborgen.

Rechtsbijstand

Het afzonderlijk verzekeren van uw rechtsbijstand is het beste wat u kan doen! Dit via een onafhankelijke en gespecialiseerde maatschappij op maat van uw wensen.

Bijstandsverzekering

Dankzij deze verzekering krijgt u alle hulp wanneer er iets gebeurt met uw wagen zowel in het binnenland als in het buitenland. Ook hier helpen wij u als onanhankelijk verzekeringsmakelaar aan de beste formule.

Bescherm uw goederen
Bescherm uw gezin
Opbouw van uw pensioen
Dagelijks Bankieren
Financieren van uw belangrijkste projecten
Beleg uw vermogen

Nuttige links

Carglass: 0800/166.16
Autokeuringstations: www.sbat.be
Belgisch verkeersreglement: www.wegcode.be
Inschrijving voertuigen: www.mobilit.belgium.be
Status nummerplaat: www.mobilit.fgov.be
Simulatie verkeersbelasting: belastingen.fenb.be
Noodnummer Axa: 02/550.05.55
Noodnummer Baloise: 03/870.95.70
Noodnummer AG: 078/15.30.00
Noodnummer Europ assistance: +32(0)2/533.75.75