Een geboorte, een overlijden, een ongeval, … gebeurtenissen die ons pad kruisen tijdens ons leven. Uw gezin beschermen is daarom het allerbelangrijkste wat er bestaat!

Ongevallenverzekering

Elk jaar zijn meer dan 200.000 Belgen het slachtoffer van een ongeval in het privéleven.
De financiële gevolgen van een op het eerste gezicht banaal ongeval kunnen het evenwicht van uw gezin verstoren. Eventueel inkomensverlies kan uw toekomstplannen dan ook ernstig in de war sturen.
Een ongeval in de privé-sfeer komt zelfs 3 keer meer voor dan een verkeersongeval! Een val van de trap, een val van uw paard, …
De ongevallenverzekering beschermt u en uw gezin voor de financiële gevolgen hiervan.
Axa biedt hier de oplossing voor met Daylife Protect.


Hospitalisatieverzekering

Een hospitalisatieverzekering is geen luxe maar pure noodzaak geworden. De hospitalisatieverzekeringen van DKV en AG zijn de meest uitgebreide op de markt. Ook voor tandzorg, een wachtverzekering of zorgverzekering kan u bij Credofin terecht.
DKV SMILE

DKV Hospi

Familiale verzekering

De familiale verzekering is onmisbaar. Deze dekt de schade die uzelf, uw gezinsleden of uw huisdieren kunnen toebrengen aan iets of iemand anders.

Uitvaartverzekering

Bescherm uw nabestaanden tegen de hoge kosten van een begrafenis. U kan bij ons terecht voor een uitvaartzorgplan van Dela, dat bovendien de administratieve en praktische bijstand voor hun rekening neemt.

Reisbijstandsverzekering

Ons kantoor biedt reisverzekeringen aan, met of zonder dekking voor de auto als bescherming van uw verblijf in het buitenland. En met de annulatieverzekering bent u ook financieel beschermd.

Bescherm uw goederen
Bescherm uw gezin
Opbouw van uw pensioen
Dagelijks Bankieren
Beleg uw vermogen

Nuttige info

Aangifte hospitalisatie DKV: afgifte medicard bij opname.
Aangifte hospitalisatie Fidea: 0800-99 235
Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord